• +36 1-235-0317
  • mail@promo-data.hu

Mit kínálunk:
ADATBÁZISOKAT:

A.) CÉG-ADATBÁZIS

— szűrés a magyarországi közel félmillió aktív vállalatból: regionalitás (települések, akár kerületek, megyék, régiók) és cégnagyság (árbevétel, létszám) valamint ; főtevékenység (ágazatok, TEÁOR) szerint Lásd: MINTA-1 és MINTA-2 ! — e 460 ezres hideg címlistából jól lehet szűrni a kívánt célcsoportnak megfelelően. Tartalmazza a cég nevét, adószámát, cégjegyzékszámát, címét, alapításának dátumát, főtevékenységét (TEÁOR) alaptőkéjét (mind 100%), árbevételét (94%) elmúlt három évi árbevételét (80 – 60 – 65%), aktuális létszámát (93%), weboldalát (15%), e-mail címét (93%), telefonszámát (15%), a cégvezető/k és a tulajdonos/ok nevét (közel 100%) stb. Hátránya: csak részben ellenőrzött, avulást tartalmazhat.

B.) SZAK-ADATBÁZISOK

— részletesebb sokezres szak-adatbázisainkból már sokkal részletesebb, kifinomultabb információ nyerhető: pl. járműves-, rendezvényes-, hoteles-, reklámajándékos-, italos-, valamint önkormányzati-, oktatási (iskolai)-, ügyvédi-, orvosi- és patika stb. adatbázisainkból. — ezekben megtalálható a fentieken kívül a kontakt személyek (cégvezető, jármű- vagy rendezvény- vagy egyéb felelős, továbbá az interjút adó személy) neve és beosztása; a jármű- vagy rendezvényhasználati stb. információk (pl. jármű db., kategória, márka, típus, évjárat), beszerzési, sales és marketing tervek stb.; / az önkormányzatoknál az összes címe, e-mailje, telefonja, a polgármester és a jegyző elérhetősége stb.; / az oktatási intézményeknél a név, cím, telefon, e-mail mellett az igazgató neve, valamint a fenntartó intézmény hasonló adatai. A 11 ezer ügyvéd (45% ügyvédi irodában dolgozó és 55% egyéni ügyvéd) elérhetősége; az összes háziorvos, fogorvos és patika adatai.) — rendszeresen frissített szak-adatbázisainkban már egész részletes adatok találhatók, s ezek már sokkal kifinomultabb kommunikációt tesznek lehetővé.

*Ha döntésüket segíti, szívesen megmutatjuk TEAMS-en, ZOOM-on, Skype-on stb. adatbázisainkat, call centerünk működését, kampányaink részleteit.